Mnogi se ne zavedajo resnih posledic neustrezne hrane in pijače, nezadostnega spanja, premalo telesne vadbe, kajenja ter onesnaženost okolja in njihovega vpliva na telo. Potrebujete novi val energije v življenju, pa ne veste, ali je težava v vašem črevesju?

Ste vedeli, da je črevesje največji imunski sistem?

Malokdo ve, da se kar 75% celic, ki skrbijo za zdravo delovanje imunskega sistema nahaja v prebavilih, kar pomeni, da je zdravo črevesje osnova za zdravo telo. Pri tem sta zdrava prehrana in redna telesna vadba osnovnega pomena. Prva, ker telesu zagotavlja dovolj zdravih hranil ter druga, ker spodbudi samo delovanje črevesja.

Ali potrebujem očistiti svoje črevesje?

Ker je to eno od vprašanj, ki nam ga največkrat zastavljate, smo se odločili zbrati najpogostejše simptome, ki lahko kažejo na to, da vaše črevesje potrebuje očiščevalno kuro.

Če je črevesje zamašeno z blatom, polnim odpadnih snovi, ki se držijo črevesnih sten, se počutimo zaprte, zato naše telo vseh hranil ni sposobno vsrkavati enako dobro. To nas utrudi, pravzaprav izčrpa. S takšnim črevesjem se le s težavo gibamo, težko osredotočimo … Črevesje, ki je polno odpadnih snovi postane »strupeno«, kar pomeni, da se skozi kri lahko vsrkajo toksini.

Simptomi:

1. Se s težavo osredotočate, težje koncentrirate?

2. Se spopadate z utrujenostjo, izčrpanostjo (tudi po 8-ih urah spanja)?

3. Se s težavo gibate (med gibanjem vas rado napenja, boli v želodcu)?

4. Ste velikokrat zaprti, vas mučijo hemoroidi?

5. Imate nečisto kožo, zamašene pore in akne?

6. Vaše blato in vetrovi imajo izrazito neprijeten vonj?

7. Ste pogostokrat prehlajeni, bolni, šibki in imate občutek oslabljenega imunskega sistema?

8. Ste imeli v preteklosti težave s prekomerno razraščeno kandido?

9. Le s težavo iztrebljate blato, (blato je trdo in boleče ali meji na drisko)?

10. Spopadate se s prekomerno telesno težo, čeprav se ustrezno prehranjujete?

Če ste odgovorili pozitivno na minimalno 3 vprašanja, je velika verjetnost, da vaše črevesje ne deluje kot bi moralo. Najverjetneje so vaša prebavila „zamašena“ in skozi črevesne stene se vsrkavajo toksini.

»Zamašena« prebavila

Z ustreznim čiščenjem oz. razstrupljanjem črevesja bomo odstranili vso odpadno blato, počutili se bomo naravnost olajšano in črevesje bo lahko končno optimalno absorbiralo vsa hranila, ki jih potrebujemo za dobro delovanje telesa. Okrepili bomo imunski sistem in močno zvišali raven energije.

Med očiščevalnim programom se posamezniki znebijo tudi do 9 kilogramov odpadnih snovi iz črevesja. Fascinantno, kajne? Samo predstavljajte si to olajšanje!

Kako očistiti črevesje na naraven in na neagresiven način?

Zelo pomembno je, da se lotimo čiščenja črevesja čimbolj naravno, predvsem pa pri tem ne uporabljamo agresivnih metod, ki ne prinesejo nič dobrega za telo, še več, stanje lahko poslabšajo s kopico neželenih stranskih učinkov.

Takšen primer so odvajala brez hranilnih vrednosti. Ta bodo sicer pospešila čas prebave in olajšala odvajanje blata, a dolgoročno zasvojila telo. Povedano z drugimi besedami: brez njih ne boste mogli več normalno odvajati blata.

Raje si pomagajmo z uživanje obilice sadja in zelenjave, vlaknin, kot so, pšenični otrobi, oreščki, zelenjava, kot je cvetača, zelen fižol, oves, jabolka, agrumi, korenje, ječmen …

Aloe vera na črevesne stene in sluznico deluje blagodejno, kot premaz s katerim lahko hrana nemoteno potuje skozi črevesje. To je izjemno pomembno, ker lahko na ta način s črevesnih sten odplakne vso nesnago in poskrbi za optimalno absorpcijo hranil, ki so nujno pomembna za telo.

Probiotiki so dobro sredstvo za vzdrževanje urejene prebave in zdravega črevesja. Veliko zdravih bakterij bomo našli v kislem zelju, vloženih kumaricah, kefirju, jogurtu, kvasu itd.

BiOrigine ampule so odlično naravno sredstvo za 20 dnevno čiščenje črevesja. Posamezna ampula vsebuje 10 ml ekološke mešanice izvlečkov slezain timijana, ki jo zaužijemo zjutraj – posamezno ali pa jo dodamov vodo, sok, smuti.

728x200-banner-blog-creva

Detox črevesje

20 dnevni program

1850EUR
  • Prihranek: 0%

40 dnevni program

3520EUR
  • Prihranek: 5%

60 dnevni program

4990EUR
  • Prihranek: 10%