Detox črevesje

18.50 

Ampule Detox črevesje so primerne za vse bi želeli preprečiti bolezenska stanja ali obdržati telo v ravnovesju kot tudi za tiste, ki želijo svoje telo očistiti strupov in imajo poleg tega še težave s črevesjem, ki vključujejo zaprtje, neredno prebavo, vetrove in splošne težave s presnovo.

Šifra: 1222 Kategorija:

Opis

Delovanje črevesja

Delovanje črevesja ima zelo velik vpliv tako na delovanje drugih organov v telesu, kot tudi na naše zdravje in dobro počutje. V črevesju se prebavlja hrana in absorbirajo hranilne snovi v naše telo v količinah ki jih to porebuje, črevesje izloči strupe in tudi v veliki meri samo poskrbi za odpornost telesa.

Če prepogosto zauživamo mastno in predelano hrano, alkohol in zdravila so jetra preobremenjena in ne uspejo razgraditi vseh snovi. To pa se odraža v slabem počutju, nenehni utrujenosti, motnjah koncentracije, počasni prebavi in nabiranju maščobnih oblog okoli pasu.

Sestavine Detox črevesje

Timijan vsebuje veliko eteričnega olja, katerega glavna sestavina je timol. Timol učinkuje tako, da zavira rast skoraj vseh bakterij in ohranja črevesno funkcijo, poleg tega pa pomaga tudi k hitrejši prebavi. Ker deluje tudi kot karminativ, posledično odpravlja tudi vetrove. Njegova funkcija spazmolitika pripomore k popuščanju krčev gladkih mišic ter posledično zmanjšanju bolečin v črevesju.

Timijan se uporablja tudi kot baktericidno sredstvo, kar pomeni, da ubija kužne bakterije in gliste in trakulje. Sicer pa je tudi adstringent, zato skrči tkivno površino in s tem omeji razvoj bolezni.

Slez spodbuja izločanje seča,odpravlja ledvične kamne ter celi rane, zato se rabi za zdravljenje vnetja želodčnega in črevesnega katarja, vnetja sečnega mehurja in sečevoda ter za odpravljanje kamnov.

Črevesje je najbolj na udaru, saj se tam shranjujejo odpadne snovi, zato je pomembno, da razstrupimo telo vsaj dvakrat letno tako, s pomočjo prehranskih dopolnil kot je Detox črevesje ali vsaj z dieto, ki vsebuje le živila, ki so primerna za razstrupljanje telesa.

Ampule Detox črevesje vam bodo pomagale pri:

  • Čiščenju in boljšem delovanju črevesja.
  • Spodbujanju delovanja prebavil.
  • Proti zastajanju tekočine v tkivih.
  • Uravnavanju ravni sladkorja v krvi.
  • Uravnavanju ravni holesterola in trigliceridov.
  • Pri doseganju zdrave telesne teže oziroma pri hujšanju

 

20 dnevni program

1850EUR
  • Prihranek: 0%

40 dnevni program

3520EUR
  • Prihranek: 5%

60 dnevni program

4990EUR
  • Prihranek: 10%

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Detox črevesje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja