1. Prebavni trakt postane aktivnejši

Prebavni trakt postane po odstranitvi vseh nepredelanih snovi in toksinov v črevesju aktivnejši, kar pomeni, da veliko bolje absorbira hranila. Ob zadrževanju zastalih snovi pride namreč do kopičenja bakterij, kar lahko vodi v resna bolezenska stanja.

2. Nič več zaprtosti in napihnjenosti

Nič ni hujšega od občutka napetosti in napihnjenosti, ki je posledica slabega odvajanja blata. Postanemo razdražljivi, predvsem pa popolnoma brez energije, lahko se pojavijo tudi boleči hemoroidi. Zaprtost za nameček tudi poveča možnost prehajanja toksinov v krvni obtok.

3. Več energije

Razstrupljanje deluje kot pomladitev telesa, saj se vsa energija porabljala za naprezanje ob odvajanju toksinov, bakterij in blata skozi prebavni trakt. Po čiščenju boste zadihali z novim valom energije, postali boste lažji in se počutili odlično.

4. Poveča absorpcijo vitaminov in ostalih hranil

Prečiščeno črevesje bo bolj kakovostno in tako v večji meri absorbiralo vodo, vitamine in vsa ostala pomembna hranila za delovanje našega organizma. Sočasno se bo zmanjšala tvorba bakterij in toksinov skozi stene prebavnega trakta.

5. Boljša koncentracija

Slaba prehrana in še slabša absorpcija hranil lahko pripomoreta k zmanjševanju koncentracije. Nabiranje odpadnih snovi polnih toksinov namreč deluje kot pregrada hranilom, ki so pomembna za delovanje telesa, vključujoč misli in to kljub temu, da se prehranjujete relativno zdravo.

6. Odličen začetek vsake diete

Čeprav razstrupljanje telesa primarno ni namenjeno izgubi telesne teže, lahko pomeni odličen začetek tudi v tej smeri. Predstavljajte si črevesje polno odpadnih snovi, ki se lepijo na črevesne stene in potujejo skozi prebavni trakt s polžjo hitrostjo. To ne pomeni prav nič dobrega za težo, še manj pa za energijo in „polno“ življenje.

Čiščenje črevesja je odličen začetek vsakega spopadanja z odvečnim kilogrami, saj pospeši metabolizem in z odstranitvijo nabranih fekalij pripomore k lažjemu gibanju, zveča raven energije in posledično naredi telesno gibanje veliko bolj produktivno.

Zakaj lahko Detox za razstrupljanje črevesja pomaga?

Vsakodnevno izločanje blata in vode je tako za zdravje bistvenega pomena, zato je preprosto nujno, da za zdravje črevesja skrbimo skozi celo leto, ne le, ko se pojavijo opazne oziroma resnejše zdravstvene težave. Črevesje lahko ohranimo zdravo le z neprestanim čiščenjem, čemur je namenjen Detox za razstrupljanje črevesja. Slednji vsebuje ekološko mešanico timijana in sleza, ki ne le pospeši prebavo in lajša prebavne motnje, temveč telo prečisti strupov, kar pa je osnova za zdrav prebavni, posledično pa tudi imunski sistem.

728x200-banner-blog-creva

Detox črevesje

20 dnevni program

1850EUR
  • Prihranek: 0%

40 dnevni program

3520EUR
  • Prihranek: 5%

60 dnevni program

4990EUR
  • Prihranek: 10%